На виїзд: Казань (Росія)

Казань - столиця Татарстану, розташована на лівому березі Волги при впаданні в неї річки Казанчика і є одним з найбільших політичних, економічних, культурних і наукових центрів країни. Населення міста складає 1 мільйон 130 тисяч чоловік.

Казань була заснована в 1005 році волзькими булгарами. Більше трьохсот років місто було форпостом Булгарского держави, здійснюючи від його імені економічні, торгові і культурні зв'язки з Древньою Руссю. У подальші сто років Казань виконувала функції адміністративного центру одного з улусів Золотої Орди. У 1552 році місто було завойоване Іваном Грозным, і Казанське ханство було приєднане до Росії. При Петрі I місто стало столицею Казанської губернії і зберігало далі цей статус, мінялося тільки адміністративно-територіальне ділення держави.

 

Казань - місто, яке виросло на межі двох світів, - Європи і Заходу - і увібрав в себе традиції двох великих культур. Колишня столиця Казанського ханства нещодавно відсвяткувала своє тисячоліття. За довгі віки свого існування Казань неодноразово руйнувалася але завжди повертала свою минулу велич. Пам'ятки будь-якого міста з багатовіковою історією унікальні і неповторювані. Але пам'ятки Казані можна назвати унікальними удвічі.

 

Туристів різних країн вабить унікальний колорит Казані. Краса і велич древніх соборів і мечетей підкреслена неоном і виблискуючим склом, а старовинні особняки, де колись гриміли шумні бали, є сусідами з ультрасучасними будівлями в стилі хай-тек.  

Графічні карти - карта міста, схема метро, карта Татарстана.

 

"Рубін" - російський футбольний клуб з Казані. Один з ведущих російських футбольних клубів другої половини 2000-х років. Веде свою історію з 1936 року, але офіційною датою заснування вважається 1958 рік. Двократний чемпіон Росії 2008 і 2009 років. Володар Кубку Співдружності 2010 і Суперкубка Росії 2010. У 2008 році "Рубін" встановив рекорд чемпіонатів Росії, взявши 7 перемог в перших 7 турах і побивши тим самим попередній рекорд, що належав московському "Динамо". У 2009 році був визнаний кращою командою року за версією російського футбольного союзу.

"Центральний стадіон" - стадіон в Казані на Площі Тисячоліття, домашній стадіон футбольного клубу "Рубін". Місткість - 30 000 глядачів. Відкритий в 1960 році. Перший матч відбувся 21 серпня 1960 року : "Іскра" Казань - "Металург" Каменск-уральський 4:1. Архітектор - В. Е. Портянкин. Адреса: Казань, вулиця Ташаяк, 2. Гостьвий сектор 10.


Фанати ФК "Рубін"

Датою зародження казанського фанатизму можна вважати 9 травня 1998 року. На виїзд в Нижнекамск відправилося біля 50-ти чол. на басі. Відтоді понеслося: домашній супорт, шиза, виїзди, собаки, виписки, глум, знайомства з іногородніми, підкорення усе нових і нових міст.

Але повернемося до сезону-98. Саме він став стартовим для команди в першій лізі, тому і інтерес казанців до своєї футбольної команди підвищився. На домашках фан-сектор збирав 20-30 чол. (від 17 до 22 років).

Сезон-99 додав масовості на секторі - фанів було вже близько сорока. Пробивалися нові виїзди (Іжевськ, Липецьк, Вороніж, Тула та ін.), заводилися нові знайомства, отримувалися нові враження і досвід. У тому ж році відбулося перше зіткнення з іногородніми фанами, після матчу "Амкар" - "Рубін".

 

2000-й рік ознаменувався реальними претензіями команди на місце в еліті, і як наслідок, приплив гідної молоді на фан-сектор не змусив себе чекати. Були пробиті легендарні "дальняки", як Пітер і Нальчик. Підсумкове третє місце "Рубіна" дало надію його фанам на підвищення рангу в наступному сезоні.

Проте, ці очікування не виправдалися. Якщо на початку сезону-2001 фан-грядка збирала більше за півсотню рил то далі був явний спад і кількість не більше 30 чол.

Сезон-2002 нарешті утілив в життя усі сподівання і мрії казанських фанів. Клуб тепер в еліті російського футболу! We are top the League!!! Сезон провели стабільно, але так само не дуже масово. У першому елітному сезоні-2003 створений офіційний фан-клуб "Red - Green Dragons" який об'єднав усі фірми в одну фан-группу. Ідею для назви дали герб Казані і емблема "Рубіна" з зображенням дракона Зіланта, за легендою того, що жив в минулі часи на території сучасній.

Фото: rubinultras.ru, vkontakte.ru : : : Джерело: wikipedia.org, ultras.wikia.com; перклад на українську badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 24.04.2024
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz