Звіт: Карпати - Динамо 1:2 (07.05.2011) ПЛ. Тур 28

Дорога до Львову

Виїзд в Львів - це завжди свято, а тут ще й подвійне свято в день матчу у Львові святкували день міста і такий виїзд не міг пропустити ніхто. До Львову ми добиралися трьома групами: дві групи на потязі, а одна група на авто. Всі хто їхав на потязі добрались без проблем , а от ті хто їхав на машині їм трохи не поталанило по дорозі було купа проблем: "подорожні мусора", поїздка до лікарні з мусорами для перевірки на алкоголь нашого водія, пробите колесо та погнуті диски, СТО, купівля колес, та рівняння дисків.
  

Львів

По приїзду декілька годин гуляли та насолоджувались ранковим Львовом. Далі ми відправились до «Криївки» там весело провели час та поснідали. Потім продовжилась наша екскурсія Львовом, повсюди була святкова атмосфера: всілякі розваги, виставка "горбатих Запорожців", частування кулешем та багато іншого. Також ми сходили на "Високий замок" звідки відкривається чудовий вид і весь Львів як на долоні, далі попрямували на марш, який мав відбутися о 12.00.

Марш

Свою ходу фанати Динамо розпочали від пам'ятника В. Чорноволу в складі близько 500 чол., а тим часом львів'яни вирушили від пам'ятника І. Франку в складі близько 3500 тис. чол. Це беззаперечно був найбільший фан-марш в Україні на якому було присутньо близько 4000 тис. чол. На марші було все: дуже багато піро, вишиванки, прапори, розтяжки, шалена шиза, спільний банер з емблемами Карпат та Динамо та надписом "Душа та серце України".
 

Матч

На нашому секторі було близько 600 чол. та безліч банерів на решітках. Шизіли начебто нормально, але фанати Карпат так чудово фанатіли, що на фоні них ми виглядали ніяк. На гостьовому секторі звучали заряди як динамівські так і львівські (на львівських секторах аналогічно, кияни навіть гол забивали під динамівський заряд фанів Карпат), також були переклички з фанатами Карпат.

Карпатівці до цього матчу підготувались дуже добре. Було встановлено чотири гучні колонки і споукмен заводив трибуни за допомогою мікрофону і це значно покращило шизу та й фан-секторів на цей матч стало більше, майже 4-ри сектори. Дуже вразило як фанатіли львів'яни: мало того, що всі фан-сектори відмінно фанатіли, так ще й іноді до них підключався весь стадіон від цього, аж "дух захоплювало" особливо, коли стрибав весь стадіон заряджаючи, -"а хто не скаче той москаль". В другому таймі наші друзі підняли величезний банер з портретом свого головного тренера та надписом «Олег Георгійович Кононов – Почесний громадянин Львова», а після того як банер опустили було підсвічено вроцлавами текстовики Львів - Київ і після цього димова завіса була над більшою частиною стадіону.

Після матчу

Після матчу ми прогулялись по Львову провели наших, які їхали на поїзді, далі пішли з львів'янами до ПХ. Там чудово провели час, а після ще гуляли та насолоджувались чудовим вечірнім Львовом. О півночі сіли в наше авто та поїхали додому і за п'ять годин були вже в Києві.

[Відео]
Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 20.04.2024
Всього коментарів: 1
1. Fantomas [R88]   (30.05.2011 01:35)
Львів"яни дуже привітливі люди, за 500 ре підігнали дуже якісних 2ві шини)при тому зовсім незнайомі і не з фанатського кола!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz