Навколофутбольні події ЛЄ 1/16 фіналу

Цей нанавколофутбольний тур ЛЄ видався на славу, по справжньому "пекельний". По всюду трабли, піро, масштабні перфоманси. До вашої уваги огляд навколофутбольних подій навколо найцікавіших матчів ЛЄ.

Атлетіко Мадрид - Лаціо

До Мадриду прибуло близько 3-х тисяч фанатів Лаціо. Зіткнення між фанатами " Атлетіко" і " Лаціо" почалися ще до гри. Потім продовжилися біля стадіону. Після втрутилися міліції десятки Італійців були затримані.



Атлетіко Мадрид - Лаціо



Cтандарт - Вісла Краків


Cтандарт - Вісла Краків




Спортінг - Легія Варшава

Як повідомляють португальські ЗМІ, у вівторок увечері фанати " Легії" пограбували магазин подарунків і побили власника магазину. Через деякий час поліцейські затримали близько 10 підозрюваних. Деякі з них відразу ж визнали свою провину.






Олімпіакос - Рубін Казань



ПСВ - Трабзонспор


ПАОК - Удінезе

Атлетіко Більбао - Локомотив

Вночі з середи на четвер на групу з восьми фанатів московського клубу напали озброєні камінням та арматурою фанати Атлетіко. Двом росіянам пробили голови, а одного пограбували - відняли пальто, гроші, документи.

22.02.2012 близько 10-ї вечора за місцевим часом в одному з барів в центрі Більбао басками були атаковані кз, один госпіталізований в місцеву лікарню з пораненнями. Крім того, на підходах до стадіону сталася вже масова бійка між місцевими і приїжджими фанатами.

Після закінчення матчу у Більбао продовжилися безлади за участю уболівальників обох команд. Як стало відомо п'ятдесят фанатів кз зійшлися в рукопашній з двомастами прихильниками басків. Бійка продовжилася декілька хвилин і закінчилася тільки після втручання поліції, якій .  

Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 19.04.2024
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz