Новий форум «Ультрас Динамо»!


Вітаємо на новому форумі «Ультрас Динамо»! Новий форум «Ультрас Динамо» є рупором біло-синього фанатизму, він відкритий для організації підготовки до матчів, новин та анонсів, обговорень актуальних проблем нашого руху, нових ідей та креативу. Для того, щоб обговорення на нашому форумі були конструктивними, адекватними та ефективними адміністрація сайту наполегливо радить дотримуватися правил форуму, порушники будуть жорстко каратися без попередження.
1. Спілкуйтесь адекватно, пости повинні бути зрозумілими та інформативними. За повідомлення типу «Было круто», «Всех с победой!», «сэтимнадочтотоделать», «марш будет?» неминуче настане бан або блокування (що означає повну інвалідність на форумі, з можливістю лише переглядати теми, а не відповідати в них). Забороняються будь-які обговорення поза межами теми, так званий оффтоп.
2. Пишіть нормальною мовою, дотримуйтесь правил правопису, хоча б елементарних. Обмежуйте кількість смайлів у повідомленнях. Повідомлення, що містять лише смайли будуть видалятися.
3. Відповіді на усі питання можна отримати у розділі «Для новачків», а також за допомогою приватних повідомлень адміністрації. Перед тим як щось спитати прочитайте попередні теми та повідомлення форуму, скоріш за все ви знайдете відповідь на своє запитання. Відповідайте на питання тільки у тому випадку, якщо дійсно знаєте про що говорите.
4. Адміністрація сайту на власний розсуд має право без коментарів і пояснень видаляти повідомлення, розміщення котрих на даному форумі вважає неактуальним чи неумісним. Модератори мають право видаляти ті повідомлення, котрі явно порушують дані правила. Якщо ваше повідомлення видалено, не намагайтесь опублікувати його ще раз.
5. Заглавними літерами та кольоровим шрифтом виділяється лише найважливіша інформація.
6. Перед тим як щось написати на форумі, подумайте двічі чи є ваш пост доречним у відповідній темі, чи не зашкодить викладена вами інформація вам самим або іншим людям. Категорично заборонено палити імена та прізвиська людей з біло-синього руху та викладувати фото з незакритими обличчями, місця зборів тощо.
7. Уникайте багаторазового цитування та викладення на форумі фотографій розміром більше ніж 800 на 600 пікселів.
8. За будь-яке порушення правил форуму адміністрація може без попередження та роз’яснення заблокувати або забанити користувача до 100-річного ювілею ВКДК.
9. Адміністрація залишає за собою право змінювати та доповнювати дані Правила.
Бажаємо приємного та ефективного спілкування на форумі «Ультрас Динамо»! Усі користувачі після реєстрації мають право відписувати лише у розділі "Для новачків". В інших розділах відписують перевірені (активовані) користувачі. Якщо ви особисто знаєте когось з перевірених користувачів - попросіть їх надіслати адміністрації приватне повідомлення з проханням надати вам повний доступ до розділів форуму. При цьому дана особа частково може нести відповідальність за вас у разі невиконання вами правил форуму. Адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні доступу без пояснення причин. Для авторитетних людей з біло-синього руху достатньо повідомити адміністрацію у приватному повідомленні, що це саме ви.  
http://www.white-blue.kiev.ua/talks/
Дата: 20.04.2024
Всього коментарів: 2
2. Beyversclean   (16.06.2014 07:27)
Please keep thionrwg these posts up they help tons.

1. Marlies   (25.03.2012 20:06)
I read your posting and was jaeuols

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz