Українські футбольні фанати розгромили англійських колег

      У Дніпропетровську команда фанатів збірної України виграла в товариському матчі в команди фанатів збірної Англії. Товариський матч відбувся на стадіоні «Метеор». На стадіоні було присутньо 3 тисячі глядачів, в основному українських. Також на стадіоні за своїх фанатіли близько 50 англійських фанів, які прибули до Дніпропетровська на відбірковий матч Чемпіонату світу по футболу між збірними України і Англії.

     Два футбольні тайми тривалістю по 30 хвилин закінчилися з рахунком 6:1 на користь команди фанів української збірної. Не дивлячись на те, що рахунок в матчі відкрив нападаючий команди англійських фанів Ден Клок, в першому ж таймі він забив гол у власні ворота. Також команда англійських фанів згодом забила ще один гол у власні ворота.  

    Не дивлячись на це, настрій англійських фанів після матчу залишився прекрасним, вони активно спілкувалися з фанатами української збірної. На матчі був присутній посол Великобританії в Україні. Після закінчення матчу посол разом із заступником міської голови Дніпропетровська вручили гравцям команд фанатів пам'ятні медалі і кубки.

Фото: sportanalytic.com : : : Джерело: for-ua.com : : : Дата: 24.04.2024
Всього коментарів: 1
1. Karmiyati   (25.03.2012 15:39)
Enlightening the world, one hepflul article at a time.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz