Звіт: Арсенал Біла Церква - Динамо-2 0-2 (18.09.2010)

До Білої Церкви ми їхали на маршрутці, добрались трохи більше ніж за одну годину. Висадившись в центрі міста, ми одразу пішли оглядати пам'ятки Білої Церкви.

Спочатку пішли подивитись на костьол святого Івана Хрестителя, споруда доволі цікава, неподалік костьолу розташований пам’ятник засновнику міста Ярославу Мудрому, біля якого лежало багато квітів, виявилось, що Білій Церкві в цей день виповнилось 978 років.


Потім ми пішли до парку Т.Г. Шевченка де відбувались масові святкування дня міста: повсюду якісь концерти, конкурси, виставки, ярмарки по центральній площі навіть парад проходив. В центрі міста народу було повно: всі гуляли, веселились, святкували.

На годиннику була вже 16.40 і пора було йти на матч, який починався о 17.00. Йшовши до стадіону помітили паб "Динамо", зайти в середину так і не пощастило, в той час там відбувалось весілля. Біля стадіону ми помітили групу хохлів і фанів білоцерківського Арсеналу, які проводили їм екскурсію містом. Вже всі разом заходимо на стадіон «Трудові резерви», з виду він непоганий, всім сподобався.

На гостьовому секторі 31-н фанат: 20 хохлів, 3 маріупольця, які повертаючись з VIVA paty і заїхали в Білу Церкву підтримати свого друга А. Оберемка, який грає в Динамо-2, всі інші фанати білоцерківського Арсенала. Шиза була чудова, всі горланили заряди на повну силу. На перилах висіло три банери. З фанатами Арсеналу декілька разів були переклички "Слава Україні! - Героям Слава!", а також була перекличка «W..! – P..!».


В другому таймі було, ще веселіше, основна частина стала на «голому торсі», шиза була ще кращою. В середині другого тайму Динамо забиває гол на секторі шалена радість. На 87 хвилині Шевчук робить «дубль» і на гостьовому секторі починається «слем». Після фінального свистку гравці Динамо-2 взявшись всі за руки в повному складі підходять до бровки поля подякувати за підтримку фанатам ВКДК (гравцям основного складу Динамо потрібно брати приклад з них!). Кого цікавить як розвивались події на полі читайте тут.

 

Після матчу "сірі" нас тримали на стадіоні хвилин 15-ть. Вийшовши з стадіону пішли перекусити,прогулялись містом і вже за годину сіли в маршрутку та поїхали в Київ. 

Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 19.04.2024
Всього коментарів: 2
2. vvv   (24.10.2010 16:11)
Дуже сподобався звіт! ВАD BOYS всюди і за Динамо і з Динамо2 встигають зганяти! Молодці!

1. Угол   (08.10.2010 18:59)
Отличный отчёт, интересно было читать! Респект и уважуха автору!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz