Звіт: Динамо - Барселона (09.12.2009)

В цей день мало вирішитись бути євро весні в Києві чи ні. На вулиці було доволі прохолодно і все навколо покривалось невеликим шаром льоду.

Зібрались наші в пабі де непогано провели час перед матчем інші декілька наших хлопців в тому числі і я в цей час допомагали заносити банери на стадіо. Після пабу група наших вирушила до стадіо і спалили трохи піротехніки по дорозі. При проході на стадіо обшук був поверхневий і обшукували не кожного. Перед матчем спочатку з лівого боку неподалік наших секторів, якісь особи вивісили африканський прапор який одразу був зірваний, а ці африканці відправлені куди подалі, через деякий час вже з правого боку неподалік наших секторів вивісили якийсь арабський прапор, який також був зірваний, а араби прогнані аж на 14-й сектор і взагалі на цетральних трибунах можна було помітити прапори різних країн (Італії, Ірландії, Туреччини, Палестини також був прапор Сирії який висів біля 9-го сектора фан-клуба).  

На вихід команд був розтягнутий великий дуже якісний баннер на якому був зображений персонаж з відомої комп’терної гри «Сталкер» з емблемою Ультрас Динамо на грудях біля серця, який тримав в руці м’яч, з однієї сторони баннера була динамівська літера Д, яка була зображена на дорожньому знаку в ромбі і під ромбом 1927, а з іншого боку була табличка з ядерним знаком і над нею емблема Барселони в якій була дірка і на задньому плані банера Чорнобильська атомна електростанція. Після того як банер згорнули дуже гучно лунає заряд «А мы здесь», на динамівських футболістів цей заряд позитивно подіяв і вже на 2-й хвилині динамівці забивають гол, який святкується слемом. Загалом шиза була нормальною але можна набагато краще. Кузьма з центральних секторів чомусь на цей раз дуже погано відкликалась на переклички «Динамо Київ» та «Вперед Динамо».  

Під час матчу з 20-го сектора на бігові доріжки випадали декілька разів п’яні стюарди і декілька разів вибігала зальотна п’яна кузьма яких потім вивели з стадіону. 20-21 сектори команду підтримували до останнього і весь час гнали вперед. Нажаль команда так і не вилікувалась від хвороби пропускати м’ячі на останніх хвилинах і в результаті євро кубків навесні в наступному році в Києві не буде. Після гри до наших секторів подякувати за підтримку підійшли тільки Шовковський та Шевченко.

Фанів Барселони на матч прибуло досить багато вони заповнили гостьові містця, але з Іспанії фанатів прибуло зовсім мало в основному  були присутні фан - клуби Барселони з різих країн, що межують з Україною також був київський фан-клуб Барселони. Перший гол вони відсвяткували одним фаєром. З зарядів було чутно тільки заряд Барса. На гостьовій трибуні було помічено декілька Польських прапорів і також один Іракський. Було вивішено багато лицьових банерів і деякі з них після матчу були підрізані динамівськими фанами. 

[Відео] [Фото]
Звіт: badboy : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 18.04.2024
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz