Звіт: Дніпро - Динамо (24.10.09)

Майже завжди виїзди у Дніпропетровськ користуються великою популярністю у фенів Динамо. Але цього разу приїхало близько 200 суппортерів.Це можна пояснити тим, що за декілька днів до матчу пройшла інформація, що квитки киянам виділятись не будуть.  
   
Дніпропетровськ зустрів нас чарівною,не по сезону теплою погодою і великою кількістю красивих дівчат.За дві години до матчу кияни почали збиратись біля стадіо щоб дізнатись чи виділили квитки. Перші новини були негативними, сказали, що керівництво нашого клубу не хоче брати відповідальність на себе і що на матч ми не потрапимо,ця звістка дуже зіпсувала настрій. Потім була година біганини навколо стадіону, звернення до стюартів, касирів, адміністрації. І тільки десь за хвилин 45 до матчу нам сказали що квитки виділили,на матч потрапимо. Прохід на сектор не піддається жодної критики,такого повільного пропуску на сектор я ще не пам’ятаю, здавалося що всі зайдуть тільки під кінець матчу. Як результат багато хто зайшов на сектор тільки на 30-40 хв матчу.
   
Сектор був виділений нам нереально малий за розмірами,багато хто стояв в проході між секторами ну і на самому секторі була штовханина. Шиза була посередня,впринципі як і на інших виїздах. Після матчу тих хто не встиг вислизнути з під конвою міліції посадили по маршрутках і відвезли на вокзал.  
   
Декілька слів про дніпрян. На цьому матчі в них, через нещодавні події, не було організованої підтримки. Жодного баннера і ніякої шизи. Дещо дивна була реакція кузьми. Дехто з них зробив винними нас у некоректному,на їхню думку,суддівстві. Під час матчу на наш сектор залетіло декілька пляшок і інших зрозумілих предметів.  
Звіт: Lyova : : : Фото: bbr.org.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 16.04.2024
Всього коментарів: 2
2. Terrorist [Rabbit_Terorist]   (03.11.2009 21:01)
І правда, я сам потрапив на матч після того як він начався. Вислизнути?) всі були втомлені і ніхто не захотів просто іти пішки.

1. Aleksandr [mouseacab]   (31.10.2009 21:13)
Against Modern Football!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz