Звіт: Кривбас - Динамо 0:1 (29.08.2010)

До Кривого Рогу ми добирались на авто нашого знайомого. Йому потрібно було з’їздити в Кривий Ріг в справах по роботі заодно і нас довіз. До пункту призначення ми добрались дуже швидко так як їхав він в основному на дуже високій швидкості.
 
По приїзду ми подякували нашому знайомому і пішли по місту шукати пригод. Місто нас зустріло прохолодною погодою з дощем. За декілька годин до матчу основна частина виїзних зібралася на зустріч з опонентами, але вони на неї так і не прийшли, подзвонили і сказали, що їм завадили прийти «сірі». Після цьої звістки всі кияни пішли маршем до стадіо.
 
Біля сектору нам повідомляють, що вхід по 20 гривень ніхто звісно всієї суми платити не збирався. Зібрали невелику суму грошей в пакет і почали заходити, але «сірі» пустили лише невелику частину хохлів інша частина розвернулась і пішла купувати квитки в касі на інший звичайний сектор.
 Таким чином фанати Динамо розділились, але в другому таймі всі хохли з гостьвого сектору перейшли до 22- го сектору де перебувала інша частина хохлів. Всього виїзних було більше сотні, відшизіли непогано. На здивування по закінченню більша частина гравців Динамо підійшли подякувати за підтримку на виїзді. 

Після матчу всіх хохлів вивезли «сірі», а ми спитляли в місто. Зателефонували своєму знайомому, який нас віз до Кривого Рогу та домовились про «вписку» до нього в його тимчасове помешкання. Рано вранці подякували знайомому за «вписку», попрощалися з ним і поїхали до Києва.
Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: ukrultras.com : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 24.04.2024
Всього коментарів: 2
2. Yuano   (26.03.2012 10:12)
That addresses several of my concerns actulaly.

1. qwerty   (04.09.2010 22:56)
http://live-goal.ucoz.com/news/the_daily_mirror_arsenal_interesuetsja_kovalem/2010-09-04-6

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz