Звіт:Кривбас - Динамо 0:3 (11.03.2012) Прем’єр-ліга. Тур 22

До Кривого рогу ми добирались трьома групами: одна група виїхала в п’ятницю до Дніпропетровська і відвідали матч дніпрян проти колхозу, друга виїхала в суботу ввечері і вже зранку приєднались до нас, а третя добиралась прямим потягом до Кривого. Я їхав в першій групі і в нас було найцікавіше. Так як місць на цей поїзд було дуже мало і плацкарт задовго до дати відправлення "розмели” та не було можливості взяти квитки в одному вагоні, ми всі були "розкидані” по всьому поїзду. Пройшовши по вагонам ми помітили, що майже всі вагони купе порожні. Знайшли провідника, скинули йому по 10 грн. І окупували одне купе =) Пів ночі не спали та згадували минулі виїзда та "угарали” з приколів, які "мочив” І-я.

По приїзду пішли в ПХ снідати, де зустрілись з другою групою і куди підтянувся дніпрян, який нас вписав до себе на хату, а всі інші наші залишились в ПХ і пробивали хату по оголошенням в газеті. До матчу висіли в дніпряна. Потім трохи прогулялись по місту і пішли на гру. 

Першей тайм пройшов спокійно. В другому таймі фанати Дніпра на центральній трибуні розтянули банер "Днепр без Стеценко”, через хвилину на трибуну ломанувся беркут і почав його відбирати, більша частина фанатів Дніпра одразу ж поспішили на допомогу своїм фанатам на центральну трибуну і прогнали беркут, цей інциндент можна переглянути в нашому відео огляді..   


 Після матчу ще погуляли по вечірньому Дніпропетровську, а далі скупились в маркеті та знову пішли до дніпряна на хату.  

На наступний день рано в ранці поїхали на вокзал де зустрілись з другою нашою групою та на собаці поїхали до Кривого. В собаці було близько 50-ти хохлів, одразу ж з’явились акаби, які ходили по вагонам і рахували хохлів. До Кривого їхали в сплячому режимі. Всі вирішили виписатись за станцію до Кривого рогу, розділились групами і пішли по трасі в сторону міста. На пів дорозі вписались в Спринтер.

В Кривому розі нічого цікавого зовсім. По місту розїзджали на нашому апасному таксо-бусі (в нього влазить 13-ть чоловік не рахуючи водія) . Як і всюди в Україні так і в Кривому розі дуже гарні дівчата. За дві години до матчу сіли в трамвай-метро і поїхали до стадіону. Ніяких квитків по 40 грн. не було, всіх пустили безкоштовно. 

На гостьовому 340 хохлів, банерів всього два. Шиза на матчі як для такої кількості поганенька. Після кожного голу на гостьовому палала піротехніка. В першому таймі стався невеличкий перемах з місцевим аборигеном.

Криворіжзька дика кузьма вела себе неадекватно: постійно кидала всякий скам в суддів та футболістів вибігали на поле, декілька разів через це зупиняли матч. В другому таймі кузьма почала кидати сніжки і в приїжджих фанатів в результаті чого відбувся невеличкий кріслопад і знову зупинка матчу. До наших секторів підійшов Гусєв та Шовковський після чого все заспокоїлось, коли вже гра відновилась також підійшов Тарас Михалик який сидів на лаві запасних.

Потім на решітці почали палати трофейні рози під заряд "Ми з тобой завжди”. Під кінець матчу третій гол: знову піро, заряди, перемога 0-3 і чудовий настрій. Що до фанатів Кривбаса то їх взагалі помітно майже не було. Більш детальніше про події на матчі ви могли переглянути в нашому відео огляді.  

 

Через пів години після закінчення матчу під гостьові сектори підігнали баси на яких всі доїхали до вокзалу, також було виділено два додаткових вагони для фанатів. О півночі сіли в наш потяг і успішно добрались до Києва. 

Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 26.04.2024
Всього коментарів: 2
2. Рома [pomavoskresenka]   (20.03.2012 03:50)
715e7a002636 Надо кать

1. Мирослав [miraa]   (17.03.2012 02:05)
sm36 cherep

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz