Звіт: Металург Маріуполь - Динамо Київ 0:1 (25.03.2012) ПЛ. Тур 24

Квитки на потяг ми придбали заздалегідь, практично одразу ж як дізнались точну дату і час матчу. Дорога до Маріуполя була не зовсім спокійною!

В поїзді бушувала карлота, після зауважень заспокоювалась, але за всіма не встежиш. Сидимо собі своєю бандою : спілкуємось, згадуєм минулі виїзда в Марік, граємо в "Бридж". І тут один з наших вийшовши в тамбур помічає таку несподіванку – весь тамбур розмальований фарбою кривими надписами, якщо надписи FCDK та WBC не були великою несподіванкою, то надпис Bad Boys on tour привела всіх в шок. Після цього ми одразу ж почали шукати по всім вагонам цього художника, щоб покарати за надпис, який нас всіх шокував. "Перетрусили” карланів, пройшлись декілька разів по вагонам, але цього "талановитого художника” так і не вдалось знайти. І його щастя, що тоді його не знайшли. Хотілося б зауважити карланам на майбутнє - побачимо когось хто "художнічає" від імені нашої банди, руки за таке повідбиваємо!

Приїхавши до Маріуполя ми одразу попрямували до моря. Там було ще трохи льоду. Ніхто так і не ризикнув скупатись, але ноги ми трохи замочили. Після моря пішли обідати до чебуречної, там зібралась більшість хохлів. Вже біля стадіо зустрілись з Р-ю, який висів на хаті в знайомого маріупольського фана. Р-я хизувався нам розою, яку йому подарував цей друг з Маріуполя.

  Заходимо на стадіо. Дехто проходить безкоштовно, хто хоче купляє собі квитки по 2 грн. в колекцію. На матчі близько 250-ти хохлів, непогана банерна лінія. Шиза на цьому матчі була на тверду 4-ку, з Києва приходили смс, що нас було дуже добре чути по ТВ. Також використовувались невеличкі прапори, які чудово прикрасили сектор. Матч закінчився перемогою динамівців, команда підійшла подякувати за підтримку своїм фанатам. Декілька разів була перекличка з сектором маріупольців.
Після матчу всіх відвезли на басах до вокзалу, сіли на потяг і спокійно добралися до рідного Києва. 
Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 19.04.2024
Всього коментарів: 3
3. Steven   (30.06.2012 06:49)
So excited I found this article as it made thgins much quicker!

2. Fantomas [R88]   (28.03.2012 22:47)
Ещё бесит тот факт чтонемалая часть "ультрас-карланс-хулеганс" в вконтакте ставят на аватар нашу емблему которые к нам неимеют ни малейшего отношения, емблема та нагло скопирована с fcdk.com.ua Понятно люди ставящие такие вот красивые аватары неимеют представления, что такое фирма да и вообще движ.Также магазин fanat .com.ua зделал значки опять таки с нашей эмблемой естественно такой значок может купить любой желающий непонимая того, что он может в той или иной ситуации подставить нашу группировку да и движ в целом.

1. Ilya [Ellay]   (28.03.2012 17:41)
Роза крута!! sm62

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz