Звіт: Шахтар - Динамо 2:0 (03.10.2010) ПЛ.

Донецьк і знову Донецьк! Нудне місто в якому немає нічого цікаво крім центру, стадіону та парку кованого заліза. Погода виявилась в цей день прохолодною тому гуляти по місту не було бажання. Пофотографувавшись біля стадіо, та оглянувши околиці «Донбас Арени», вирішили піти відпочити та зігрітися в ПХ. Там в принципі і провели більшу частину часу так як на вулиці було дуже неочікувана для нас прохолодна погода. Багато разів бував у цьому місті, але в цей раз на киян чекала справжня облава, міліція вистежувала всіх. Це відбувалось скрізь: на вокзалах в барах, кафе, магазинах і просто на вулиці, мабуть все таки дається в знаки майбутнє ЄВРО 2012, до дідька його!!

Після того як всі хто не купив квитки в Києві покупляли їх собі в донецьких касах ми пішли в магазин неподалік стадіону зігрітись гарячим чаєм, але це чаювання тривало до тих пір поки на нас не натрапили люди в погонах. Вони одразу відвели нас під стадіо, де ми чекали поки почнуть запускати всіх на стадіон.

Обшук був посереднім, але декого обшукували дуже серйозно доходило навіть до того, що працівники стадіону засовували пальці в кросівки подивитись не заховано часом там щось, за вказівки служби безпеки Динамо банери на гостьовий сектор не пропускали зовсім. Зайшовши під сектор можна було поласувати різними стравами та напоями , але ціни були доволі високі (наприклад 0.2 л. чаю коштували 7 грн.).

На секторі зібралось трохи більше 300-т хохлів, які доволі непогано шизіли, в другому таймі більшість стала по торсу, незважаючи на результат по ходу гри, але нажаль команда фанам так і не віддячила перемогою. Після гри до гостьового підійшли майже всі динамівці, але ж звичайно за допомогою О.Лужного, який підказав їм про це. Після закінчення матчу протримали на стадіоні хвилин 40-к і після цього основна частину розсадили в баси, які доставили всіх до стадіону.

До Києва добирались з пересадкою, дорога була довгою, але час пролетів швидко тому що ми всю дорогу спали.  

Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 19.04.2024
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz