Звіт: Україна - Англія 1:0 (10.10.2009) Відбір до ЧС 2010

Квитки на потяг до Дніпропетровська купили ще задовго до матчу, але з серйозних причин за декілька днів до матчу двом з наших прийшлося здавати білети в каси і відмовитися від цього виїзду.

Дорога до Дніпра виявилась дуже веселою. В Дніпропетровськ приїхали рано в ранці. Зустрілись з дніпрянами, які нам купували тікети. Пізніше до нашої компанії приєднались і львів’яни. Час перед матчем провели дуже цікаво. Відвідали стадіо «Метеор» де проходив матч між фанами України та Англії в якому доречі наші перемогли 6-1. В центрі міста було досить багато англійців кожен відносився до них по своєму хто спілкувався, хто глумився, хто чимось обмінювався атрибутикою, або просто просив подарувати.

До матчу залишається 1-на година і ми йдемо на «Дніпро» арену. Шмон слабенький, що дуже здивувало. В же за 40 хвилин до матчу ми були присутні на на 9-му секторі. На «Дніпро» арені ми вперше і вона нас дуже вразила.  

До початку матчу залишається декілька хвилин на поле виходять гравці, розтягується величезний баннер з гербом України співаємо гімн, аплодисменти, свисток про початок матчу і понеслось. Перший тайм просто адовий. Тільки розпочалась гра і вже через декілька хвилин запалюються вроцлавскі вогні та фаєри основна частина летить на поле, кузьма, фани Англії і футболісти в шоці, стюарти розгублені, матч зупиняється на декілька хвилин. Такий початок дав зрозуміти нашим футболістам, що не можна розслаблятися у цьому матчі і ходити по полю як це було у Білорусії також це дуже налякало воротаря Англії, що теж дало своє. Лунають заряди, переклички Слава Україні! Героям слава! йдуть на ура. У штрафній Англії збивають Мілевського, пенальті, вилучення воротаря Англії, Шева не забиває пенальті на поле знову летить піро і матч знову зупиняють. Далі збірна продовжує давити Англію і гол всі шаленіють на 9-му та 10-му секторах знову піротехніка, всі святкують. На початку другого тайму розтягується баннер На коліна перед Україною, лунають пісні, заряди. Другий тайм трохи заставив похвилюватися. Фінальний свисток і трибуни шаленіють, знову горить піро. Загалом нормальна шиза але можна було б набагато краще. Можна сказати, що це був найдрайвовіший матч у цьому відборі. Респект дніпрянам за організацію.

Англійські фани яких було близько двох тисяч відзначились гучним барабаном і декілька раз гучним зарядом England ну співали непогано, але загалом англійці дуже розчарували я від них більшого очікував.

Після матчу ще трохи прогулялися по Дніпропетровськe, скупилися в магазині поїли, попили і пішли на вокзал. Попрощалися з дніпрянами і сіли в потяг, де проспали всю дорогу.  

Звіт: Belka : : : Фото: ultras.dp.ua, turnir.com.ua, football.ua,ua-football.com : : : Дата: 20.04.2024
Всього коментарів: 3
3. Вовік [Cryzer-from-Lemberg]   (26.10.2009 21:01)
Да, ви там задали жару)))
Молодці ДнІпРяНи=)

2. Crash   (23.10.2009 00:02)
молодцы Днепряне!!!Но второй раз был лишний...

1. 88   (16.10.2009 23:09)
СЛАВА УКРАИНЕ ! ДНЕПР - ЧЕМПИОН !

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz