Звіт: Закарпаття - Динамо (24.03.2010)

Виїзд в Ужгород планувався заздалегідь, гарне місто, західна Україна, цікава місцевість, чудовий виїзд. Дорога до Ужгорода пройшла спокійно, без особливих пригод. На вокзалі ніхто не зустрічав, все спокійно.

Вийшли з вокзалу, деякі фанати сіли на таксі і поїхали в якийсь відомий заклад Ужгорода, а ми сіли на маршрутку і поїхали в центр міста. Там поїли і пішли пішки в ужгородський замок . В замку провели дуже цікаво час. Місто всім дуже сподобалось, привітні люди, чисті вулиці та багато стародавніх споруд . Після ознайомлення з пам’ятками міста пішли по набережній до стадіо, по дорозі заскочили в паб трохи там посиділи і вирушили далі до стадіо. Прийшовши під стадіон дізнаємося про те що клуб не подав заявки на виділення гостьового сектору. Але через деякий час все владналося і всі потрапили на гостьовий сектор.

Нажаль гра рідної команди нас дуже розчаровувала, тому було не до веселощів. В другому таймі після пропущеного голу просто всі не могли вже заряджати нормальних зарядів, тому нічого не залишалось як "давати словесні підсрачники" нашим гравцям, але нажаль це не допомогло. Після гри підійшов Шовковський і Хачеріді. Євген зробив помилку кинувши незадоволеним грою фанам свою футболку, яка в ту ж мить полетіла назад і впала на бігові доріжки. По шизі виглядали нормально, плюс був перф з прапорами, які добре прикрашали гостьовий сектор.

Після матчу переважна більшість пішла до басу наших гравців, щоб виразити їм свою незадоволеність їхньою грою. Міліція стала на захист басу, виставили кордон, на адресу гравців лунають образливі заряди, деякі фани намагаються прорватись до гравців, за це двох в’яжуть. Після того як поїхав бас ніхто не розходиться і вимагаємо повернення хлопців. Чекати на повернення полонених фанів довелося не довго. Одразу після цього всі вирушають далі гуляти містом і розходяться по невеликим групам.

Дорога додому, була дуже веселою. В нашому вагоні були одні «хохли», дехто навіть «клеїв» провідницю. Виїздом всі залишились дуже задоволені, але дуже розчарувала гра команди.

[Фото] [Відео]
Звіт: Bad Boys : : : Фото: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 19.04.2024
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz