Звіт: Динамо - Карпати 1:0 (16.10.2010) П.Л.

Прокинувшись суботнього ранку перше, що прийшло на думку – це Динамо Київ, нарешті настав день матчу. Був дуже хороший настрій і відчувалось відчуття чудового матчу.

Перед матчем ми всі разом пішли купувати тканину, щоб з неї пошити прапори. Зшивши прапори ми поспішали з ними на матч. Вже біля стадіону зустріли колону львів’ян, які маршем йшли на стадіон.

Матч з Карпатами був най видовищним домашнім матчем в цьому сезоні. З самого початку динамівська фан трибуни гучно підтримували свою улюблену команду розмахуючи великою кількістю біло синіх прапорів і вигукуючи гучно заряди. Львівських фанів в цей час тримали за трибунами, а одразу як вони зайшли на гостьовий сектор почалась з ними перекличка «Слава Україні» - «Героям слава». Шиза була чудовою як і в киян так і в львів’ян, особливо сподобалось як фанати Карпат співають. Під кінець першого тайму відбулась перекличка Львів – Київ, ми заряджали Львів, а вони Київ.

Другий тайм був по видовищнішим і заряди звучали ще гучніше. На вихід команд було вивішено банер "Наша традиція з 1961" і запалено десятки вроцлавських вогнів ( хто не в курсі: в 1961 році «Динамо» стало чемпіоном СРСР і весь стадіон «Олімпійський» відсвяткував цю перемогу масовим фаєр-шоу, запаливши десятки тисяч газет, переглянувши відео ви зможете побачити і відчути ту атмосферу, яка відбувалась тоді на стадіоні).

Прапорів стало ще більше до великих додались ще і маленькі прапорці. В середині другого тайму разом з фанатами Карпат було виконано «Червону руту», а далі фани Динамо почали заряджати львівські заряди, а фани Карпат заряджали київські. На стадіоні панувала дружня фанатська атмосфера. Під кінець матчу відбулось сумісне з льв’янами виконання гімну України.

Після матчу команда динамівців в повному складі підійшла подякувати своїм відданим фанатам за чудову підтримку . В стані ейфорії від прекрасного матчу ми пішли гуляти містом з друзями з Львову.  

Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: bbr.org.ua, відео V.D. : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 19.04.2024
Всього коментарів: 1
1. vvv   (24.10.2010 16:00)
Чудовий звіт, чудові відео!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz