Звіт: Динамо - Карпати (31.10.09)

Ще за пару днів до гри не було відомо чи відбудется матч чи ні, через епідемію грипу. На щастя для ультрас Динамо гра відбулась.

Матч розпочався з маху з стюартами через те, що вони не хотіли хлопця пускати на 20 сектор. На початку гри був розгорнутий банер "Разом до кінця", який був намальований угрупуванням "Віва" та їх друзями і іниціативними людьми, яким небайдужий біло-синій перфоманс.Сама шиза була досить таки непогана як для неповного сектору. Не всі нажаль старалися викладатись на повну. Між львів'янами та киянами були переклички з патріотичними зарядами такі як.: Слава Україні - Героям слава, Слава нації - Смерть ворогам, Україна - Понад усе!, "жовто-блакитні наші прапори ",також зелено-білі, біло-сині, Карпати Львів - Динамо Київ, була виконана досить непогана "Червона рута". Намагалися разом виконати "И пусть москва..." але нажаль не вийшло. Було розтягнуто баннер Тарас з днюхою, таким чином фанати привітали Тараса Михалика з днем народження. На  трибуну були пронесені розтяжки, але без палиць, їх не дозволили пронести, довелося їх тримали  руками,вийшло впринципі нормально, але всеж з палицями було б набагато краще. Сама гра не була досить жвавою Динамо не викладалось на повну, хочеться вірити, що гравці всі свої сили віддадуть на грі проти італійського Інтера .На прикінці гри був піднятий ще один банер "200 гривень НЕ ЗАНАДТО???" , під заряд "200 гривен это дох..." , що показував думки фанів, які не всі мають можливість витрачати такі гроші на квитки. Гра закiнчилась з товариським рахунком 1-1. 

Львів'ян прибуло на гру  98 чоловік. На початку гри їх на гостьовому секторі було до двадцяти згодом десь через хвилин 10 підтянулись інші. Відзначились наші друзі запаленням стробоскопів, деякі полетіли на поле. 

Звіт: R88 : : : Фото: bbr.org.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 18.04.2024
Всього коментарів: 1
1. Naru   (25.03.2012 14:28)
This is what we need - an insight to make eevroyne think

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz