Звіт: Дніпро - Динамо 1:0 (20.03.2011) ПЛ Тур 22

Виїзд в Дніпро завжди один з самих довгоочікуваних в сезоні і тому, навіть не дивлячись на проблеми з квитками для киян, на виїзд їхали всі. Ще на вокзалі в Києві з'явилася інформація, що є вірогідність того, що на вокзалі будуть "пакувати", оскільки виїзджала "неофіційнана група фанатів". Приїхавши на вокзал до Дніпра, міліції не помітили і одразу попрямували до ПХ де зібралась основна маса хохлів.
Після сніданку відправилися гуляти по місту: спочатку в центр, потім на набережну, а після відправилися безпосередньо на стадіо. По всьому місту стіни прикрашали написи "МКГ".
По дорозі на «Дніпро Арену» зустріли Сергія Реброва. Ще за 2,5 години до гри перед входом на Північну трибуну зібралося пристойна кількість народу. Згодом ми отримали наші квиточки, які нам дістались завдяки дніпрянам , які забронювали їх для нас) За що їм велика подяка.


При вході на сектор був ретельний «шмон» незважаючи на яце все ж пронесли піро! Ще до виходу «прогримів» 1-й заряд "МКГ" потім під вихід команд розтягнули модулі (мінус в тому, що текст був практично нечитабельним). Заряди йшли по черзі, фанати ДД і ДК гнали вперед свої клуби. Чесно кажучи, здивувала активність кузьмы : 80% на розах, заряджають часто, на початку співали гімн клубу. У 2-му таймі після голу Стриніча піро на секторі Дніпра. Під кінець палили і хохли, заздалегідь ставши по торсу. Після матчу до сектора підійшов лише Олег Гусєв. Так само хочеться відмітити, що увесь 1-й тайм на секторі Дніпра провів Євгеній Селезньов з своїм сином.
Після матчу відправилися гуляти. Зустрілися з дніпрянами і провели з ними залишок часу до відїзду.Взагалі виїзд видався непоганим, незважаючи на поразку Великого клубу.
Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 19.04.2024
Всього коментарів: 1
1. Jennah   (26.11.2012 06:36)
I don't know who you wrote this for but you helped a brtoehr out.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz