Звіт: Металург Д - Динамо 0:2 (05.03.2011) ПЛ Тур 20

Ось і настав час для першого виїзду у цьому році в чемпіонаті України. Їхали ми на поїзді. В дорозі було дуже багато цікавого, але як то кажеться, - є, що згадати, але нема про, що написати.

По приїзду на донецький вокзал, бачили декілька людей в формі, які намагались зловити хохлів ,але на вокзалі це їм не вдалося. З самого ранку в місті не було, що робити, то ж вирішили провести екскурсію містом на "халявных данецких автобусах", а потім пішли до однієї кафешки. Біля неї ми зустріли автобус головної команди Донецька, не довго думаючи дістали стікера і почали обклеювати бас. Потім завітали до ПХ, там зустріли два десятка хохлів, згодом до неї навідались "правоохоронні органи", з невідомих причин забрали 10 чоловік. Вирішили не ризикувати, і самі згодом звідти пішли. Далі відвідали кінотеатр, деякі навіть змогли без квитків туди влізти.

О 14-00, зібрались на центральній площі Донецька. Дочекались всіх хохлів і вирушили до стадіону. Шмон був серйозний: забирали все,що могли. Звук на гостьовому секторі був доволі непоганий, близько 160 чоловік виїзних. «Заміс» з сірими, голий торс, трохи піротехніки, перемога киян 0-2, новий банер з написом "WHITE-BLUE” це - все,що запам'яталось на стадіоні.

Після матчу тримають 5-ть хвилин і відвозять всіх на вокзал. Ну ось і все, всім уважуха хто пробив цей виїзд. .До зустрічі в Дніпропетровську!  

Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 18.04.2024
Всього коментарів: 1
1. Fantomas [R88]   (09.03.2011 23:33)
sm36

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz