На виїзд: Дніпропетровськ

 Дніпропетровськ розкинувся по обидві сторони Дніпра, в самому серці України, де сходяться дві половини країни. Місто Дніпропетровськ знаходиться в південно-східній частині України у степовій зоні (відстань від Києва 479 км).  Загальна кількість населення Дніпропетровська - 1,1 млн. чоловік. Місто розділене на 8 районів. Дніпропетровськ - найбільший залізничний і транспортний вузол країни.  Місто, загалом, повне контрастів: старі двоповерхівки і хмарочоси, поєднання не поєднуваного. Пам'яток і просто красивих місць тут досить багато.  

Гордість Дніпропетровська і його найголовніша пам'ятка - це річка Дніпро. Дніпропетровська набережна є щонайдовшою в Європі - уздовж правого берега Дніпра вона простягнулася більш ніж на 23 км. Щоб скласти своє враження про місто, приємно буде прогулятися по набережній в центрі міста до парку Шевченко - це улюблене місце прогулянок і відпочинку городян.

 

Парк ім. Тараса Шевченка парк поділяють на берегову і острівну частини. Берегова частина: Літній театр, Палац Студентів (колишній Потьомкінський Палац). Монастирський острів. На острів перекинутий пішохідний міст і Канатна підвісна дорога.На острові розташовані: Акваріум прісноводих риб, невеликий Зоопарк, атракціони, декілька водно-спортивних клубів і баз, де можна взяти на прокат човен. У нижній частині острова розташовані пляжі. Так само не залишить байдужими гостей міста парк Лазаря Глоби. Парк є одним із найстаріших в місті. На його території постійно діють атракціони, картинг.




ФК Дніпро свою більш ніж столітню історію починав як команда заводу імені Петрівського. За всю історію клубу було завойовано 11 медалей різної гідності на чемпіонатах радянського союзу і України. Також ФК Дніпро є володарем Кубку 1989 року і фіналістом Кубків 1995 і 1997 років.

Історія протистоянь

«Динамо» та «Дніпро» брали участь у всіх чемпіонатах України з часу оголошення незалежності. За цей час команди провели 39 матчів. Перевага за динамівцями (26 перемог, вісім нічиїх та п’ять поразок, різниця м’ячів – 71:33)

Стадіон "Дніпро"

Адреса: м. Дніпропетровськ, вул. Херсонська, 7                Фан-сектор: 9

Місць: 31 003                                                                          Гостьовий сектор: 28  

Секторів: 33                                                                           Рік побудови:    2008

Ультрас Дніпро

Політичне забарвлення: праві    

Сайт:  http://ultras.dp.ua

Друзі: Динамо, Карпати, ПФК Севастополь, Верес, Іллічівець  

Вороги: Металіст, Чорноморець, Шахтар, Металург З., Ворскла, Арсенал, Кривбас, Металург Д.                   

Фото: vkontakte.ru, ultras.dp.ua : : : Джерело: lifeglobe.net, ultras.org.ua, fcdynamo.kiev.ua : : : Дата: 16.04.2024
Всього коментарів: 1
1. Іван [Бандерівець]   (20.03.2011 02:01)
sm36 sm36 sm36

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz