Про стамбульське дербі і про нашого суперника в Лізі Європи

Напередодні нашого поєдинку з "Бешикташем" в Лізі Європи до вашої уваги пропонується звіт з стамбульського дербі, яке відбулось (28.10.2011). У рамках Турецької Суперліги по футболу відбувся матч між командами "Бешикташ" - "Фенербахче". Гра закінчилася результативною нічією 2:2, фанати ж господарів поля не квапилися розходитися із стадіону. Відразу ж після завершення гри фанати команди "Бешкиташ" закидали футбольне поле шарфами з атрибутикою клубу. Зібрані шарфи (30 000 штук) в найкоротші терміни будуть відправлені в допомогу жертвам землетрусу в області Ван за рахунок засобів мерії району Бешикташ в Стамбулі.

Так само Федерація футболу Туреччини заборонила виїзду фанатів (присутність фанатів команд - гостей) на матчах між наступними командами: "Фенербахче", "Бешикташ", "Галатасарай", "Трабзонспор". Але як стало відомо заборону зняли в день матчу. Квитки на матч були у вільному поширенні, але не усі змогли їх купити, оскільки рішення про зняття заборони було прийняте надто пізно. Фанати "Фенербахче" прорвали поліцейський кордон і увійшли на свій сектор. Також ви можете переглянути прев'ю виїзду в Стамбул.  







Фанати Фенербахче:










Джерело: ultrasnews.com : : : Дата: 24.04.2024
Всього коментарів: 2
2. Fribreagreess   (23.01.2012 11:08)
b versace sunglasses
9400
noropook8 55

1. Мирослав [miraa]   (02.11.2011 13:01)
Нормально ))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz