Звіт: Динамо - Металіст (28.03.2010)

Довгоочікуваний матч, з серйозним суперником (це я про команду, а не про фанів) всі чекали з нетерпінням. Перед матчем ми гуляли містом, вже традиційно нікого з гостей з Харкова так і не зустріли за виключенням декількох дівчат, які розгулювали містом з великим прапором України.

За 50 хв. до матчу ми вже були на секторі, біля сектору багато стюардів міцної статури та загороджувальні решітки. Під час розминки наших гравців сектори 20-21 починають заряджати. Нажаль зовсім не зрозуміло чому в попередніх матчах сектори 20-21 були заповнені повністю вже до початку матчу, а на цей матч на початок гри на секторах були вільні місця, але вже через деякий час ситуація кардинально змінилась і наші сектори були заповнені. На перилах був розвішений новий лицьовий банер «Біло – сині», який дуже непогано вписався. Багато банерів на цей матч не вдалося пронести.  

На вихід команд розтягується текстовий банер "Цель: через 3 года выиграть (перекреслено Лигу Чемпионов) у Закарпатья", який був адресований головному тренеру Динамо. Після декількох хвилин мовчання вже традиційно лунає потужний заряд «А мы здесь». В першому таймі шиза була на рівні, потужно лунали заряди, на ура йшли образливі заряди в сторону «харьків», які їх дуже дратували. Після першого голу наші сектори починають палати, запалюється багато піротехніки, всі святкують гол. Під час матчу дуже непогано працювали ультрас барабанщики, що додавало додаткової енергії фанам. Потім на футбольному полі відбувається сутичка між гравцями, вилучають харківського гравця, який йде з поля під нецензурний заряд. На останніх хвилинах першого тайму Мілевський робить рахунок 2 – 0, сектори під таблом знову палають, але вже не так масово як після першого голу. В перерві відбувається сутичка з самбістами та стюардами, одному з «хохлів» розсікають брову. В другому таймі на вихід команд на поле сектори знову починають палати, лунають вибухи петард, горять вроцлавські вогні, фаєри, стробоскопи. У другій половині гри шиза значно погіршується. В зарядах дуже великий різнобій, пісні погано звучать. Далі остаточно Динамо громить опонентів рахунок стає 3-0. На 88 хвилині «хохли» спалюють залишки піро. Фінальний свисток, чудова перемога, деякі гравці підійшли до «бровки поля» і подякували своїм найвідданішим фанам за підтримку.

Гостей на матчі було приблизно 500 чоловік, дуже добре виглядав гостьовий сектор за рахунок роз, практично всі були на розах, лише деякі заряди в них лунали нормально, в другому таймі на їхньому секторі запалили вроцлав, палія одразу вивів «беркут». Загалом фани Металіста зовсім нічим не здивували.

Приходьте на сектор заздалегідь і починайте підтримувати команду вже на розминці!!!  

Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 19.04.2024
Всього коментарів: 2
2. Khaleda   (25.03.2012 08:21)
That hits the traegt dead center! Great answer!

1. Jmen [Jmen]   (31.03.2010 10:48)
Хочется что бы каждый присутствующий на 20-21 секторах наизусть выучили Як тебе не любити, Києве мій...А то получается одно мычание..Жаль((((

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz