Звіт: Динамо - Шахтар (21.11.09)

Зібрались ми ще вранці прогулятись містом з надією, що зустрінемо гостей, але нажаль так і не знайшли нікого. Вже в центрі міста трохи прикрасили стіни трафаретами. Потім пішли в паб куди підтягнулись інші наші хлопці. В пабі доволі непогано посиділи і весело провели час. До матчу залишалось все менше і менше часу і ми вирушили до стадіо. Прохід до стадіо був дуже веселий з зарядами та спаленням піротехніки. Шмон при вході на стадіо був поверхневий можна сказати, що його майже не було.

На перилах вивішено досить багато лицьових баннерів, ними було завішано 19, 20, 21, 22 сектори один з яких був в пам’ять динамівського фана Андрія Кузьменка (який зовсім недавно помер) з надписом «Каравай спи спокойно братское сердце». Активні фани заповнили 20, 21 сектори.

На вихід команд було піднято розтяжки, а на центральній трибуні піднімаються текстові банери з надписом на хорватській мові "Dario, ti nisi Srna, ti si Tovare" в пернекладі (Даріо, ти не олень - ти ішак). Гра розпочалась з дуже гучними зарядами, доволі непоганий звук. Було піднято текстовий баннер з надписом «Кучер, в футбол грають мужики, а не (а поряд намальований силует балерини)!» і заряди «Кучер - баба!», «Кучер - шлюха!», «Кучер – сук..!», це була відповідь на симуляції Кучера в кубковому протистоянні . Наприкінці першого тайму було розгорнуто текстовий банер в пам’ять Андрія Кузьменка з надписом "Андрій Каравай з нами...".

На другий тайм на початку піднімається текстовка адресована головному тренеру збірної України Михайличенку (якого вже давно пора гнати з тренерської посади) з надписом «миху нах..». Після цього піднімається великий баннер з зображенням Архангела Михаїла - покровителя Києва, який вбиває демонів і під ним текстовка з надписом «Перед тобою тремтять сили пекельні». Потім знову піднімаються ті самі текстові банери адресовані срні але вже на 20-му секторі. Також у другому таймі була текстовка з надписом «Браво федерація» в знак протесту проти цін на тікети, які встановило ФФУ на останній матч збірної.

Матч пройшов на пристойному рівні дуже багато банерів і всі відмінні, шизіли також дуже добре звук був пристойний, всі заряди лунали дуже гучно, вже традиційно дуже ефектно лунали заряди «сосіт.. ху.. кроти» здивувало, що його заряджали навіть на центральних трибунах інші образливі заряди в сторону кротів також йшли на ура .  

Гостьова трибуна кротів один скам (люди з заводів та шахт яким поїздка на футбол зараховується і оплачується як робочий день), шизіли чоловік 20-ть яких було майже не чутно всі інші просиділи весь матч. На перилах висіли два банера.  

Звіт: badboy : : : Фото: bbr.org.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 25.04.2024
Всього коментарів: 4
4. Sanjay   (28.06.2012 03:09)
I was serisouly at DefCon 5 until I saw this post.

3. Влад [MrPO]   (31.01.2010 22:28)
715e7a002636 df3e1ecc6ac6

2. Terrorist [Rabbit_Terorist]   (01.12.2009 08:14)
crazy

1. Nicolas [Spenser]   (24.11.2009 00:33)
gaga чудовий видався матч дей

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz