Звіт: Динамо - Ворскла (13.03.2010)

Нарешті всі зрозуміли, що на матч потрібно приходити заздалегідь. Хоч на цей матч 20-21 сектори заповнились повністю не за пів години до початку матчу як це було на попередньому домашньому матчі, але все-таки за 10 хвилин до початку матчу наші сектори були заповнені.

На вихід команд сектори прикрасились розтяжками та прапорами. Далі одразу лунають заряди. В першому таймі шиза була трохи кращою ніж у другому. На цьому матчі було введено два нові заряди, які як для першого разу пролунали нормально з часом все буде краще. В другому таймі на вихід команд було піднято банер з динамівською емблемою в ромбі і також піднято текстовий банер з надписом «Нічого зайвого», таким чином динамівські ультраси висловили свою позицію щодо повернення до старої емблеми Динамо, акції на тему повернення старої емблеми будуть продовжуватись доти доки її не повернуть. На 55 хвилині Андрій Шевченко забиває свій сотий м’яч за Динамо Київ. Після голу на секторі відбувається слем який ще раз повторився через деякий час. В середині другого тайму дехто став по торсу, але більшість цього не підтримала.

Опонентів приїхало до Києва трохи більше 20-ти чоловік, вивісили вони три банери один з яких зняв беркут тому що на ньому був зображений череп.

 Приходьте на сектор за 30 хвилин до матчу!!!

[Відео від VD]
Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 20.04.2024
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz