Звіт: Іллічівець - Динамо (06.03.2010)



Київ-Донецьк-Маріуполь-Київ

Цей виїзд ми почали планувати ще заздалегідь, спочатку мали їхати через Дніпропетровськ, але в результаті поїхали через Донецьк. Час в потязі провели дуже цікаво, нашою сусідкою була дівчина дуже приємної зовнішності з Єнакієво, яка з великою зацікавленістю слухала наші розповіді. За розмовами ми навіть і не помітили як пролетіло 6-ть з половиною годин. Було вже досить пізно, троє наших хлопців пішли до свого вагону і всі ми полягали спати. Вранці прибувши в Донецьк ми попрощались з дівчиною  і поздоровили її з наступаючим святом..

 Далі вирушили на автовокзал де сіли в бас і відправились до Маріуполя. В Маріку нас зустріли наші знайомі маріупольські фани. Вони відвели нас в кафешку де ми поїли за приємливими цінами. До моря нам так і не пощастило добратися. Погода зовсім не радувала , було прохолодно і падав мокрий сніг. На протязі дня фанів ВКДК по місту виловлювали сірі люди і звозили їх до свого відділку загалом на протязі дня було затримано біля 35 хохлів. Всіх мали відвезти на стадіо на басі, але більшість не стала чекати відправлення баса бо до матчу залишалось лише 25 хв., тишком нишком динамівські фани тікають з баса сідають по першим попавшимся таксам і їдуть до стадіо. Сірі, які були біля стадіо дуже здивувались, коли фанати почали під’їзджати до стадіо на таксах. Шмон при проході на сектор був не дуже ретельним, виникли проблеми з розвішуванням банерів, спочатку сірі не дозволяли розвішати деякі банери, але вже через деякий час довелося все владнати і банери були розвішані.

В першому таймі з шизою зовсім не клеїлось, але все-таки шизіли фани Динамо Київ краще за господарів, яким керівництво клубу так і продовжує забороняти зібратись усім на одному секторі побоюючись того, що при єдинстві фанів Маріуполя вони можуть втратити контроль над ними . В другому таймі на секторі хохлів все стало краще, особливо після того як майже весь сектор став по голому торсу. На наших футболістів це не вплинуло і вони замість того, щоб забити пропускають. Через деякий час рахунок зрівнюється на гостьовому секторі запалюється стробоскоп і починається слем. До кінця матчу сектор киян шизів майже без перерв.

Після матчу якись сірий начальник оголошує, що палія посадять на 15 діб і він повинен здатися. Протримавши всіх 20 хвилин, сірі палія так і не виявили і нас починають випускати, коли вже майже всі вийшли з сектору затримують одного з фанів назначивши його палієм, але вже через 30 хв. його відпускають.

Додому ми добирались на «Спринтері», по дорозі  заїхали в Запоріжжя де трохи прогулялись, перекусили, розклеїли стікери і вирушили до Києва.

Катайте на виїзда!!!
[Фото]
Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 26.04.2024
Всього коментарів: 1
1. Nick   (27.06.2012 17:42)
What a pelasure to meet someone who thinks so clearly

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz