Звіт: Кривбас Кривий Ріг - Динамо Київ 0:1 (03.08.2012) П.Л. Тур 4

Ось і настав перший виїзд нового сезону! Так як перенесли дату матчу ще й в осатанній момент, то дехто поїхати не зміг! Але не дивлячись ні на що ми вирушили підтримати команду! До Кривого Рогу ми добиралися на потязі, але не на пряму, а обхідними путями =).

Прибувши в Кривий, одразу вирушили на затоплений кар'єр, про який знав тільки В-я і показавши нам його він не сумнівався, що здивує нас. Кар'єр всіх і правда здивував - від його масштабів та неймовірної краси аж "дух захоплювало".

Потім шлях наш лежав в кафе, де ми поїли і відпочили, так як було дуже спекотно затримались ми в цьому кафе надовго. В місті опонентів зовсі не помітно. Далі пішли купатись на озеро, прокатались на "трамвай-метро", прогулялись парком....і звичайно похід до стадіону!
Вхід на гостьовий сектор був безкоштовний! На секторі хохлів зібралось більше 200 чоловік. Перед початком розтягли великий банер "veni, vidi, vici", що перекладається як "прийшов, побачив, переміг", а на решітці красувався новий лицьовий банер "Хохли на виїзді", також використовувалися двуручні прапори. Шиза була на 4-ку, далось в знаки відсутність споукмена. Якраз коли почали палити піро, динамівці забили гол.  

Після матчу пішли гуляти містом. Добравшись до вокзалу, дочекались поїзду і вирушили додому! 

Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 20.04.2024
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz