Звіт: Металіст - Динамо (23.07.2010)

Так вже сталося, що перший виїзд сезону 2010-2011 припав на будній день, саме тому очікувалась не дуже велика кількість виїзних. Але виявилось , що чисельність фанів Динамо була доволі пристойною як для буднього дня. До Харкова хохли добирались на: собаках, поїздах та мікроавтобусах, ми обрали звичний для нас вид транспорту поїзд.

З самого початку наша поїздка розпочалась з непорозумінням з провідницею, яка почала погрожувати одному з наших хлопців, що висадить його з поїзда, звісно ж цього їй ніхто зробити не дозволив. На одній з станцій ми мало не прогавили свій поїзд, по плану поїзд мав стояти 8 хв., а виявилось що він стояв лише 2 хв. Ми навіть не встигли дійти до магазину, а поїзд вже рушив, довелося навіть наздоганяти поїзд і заплигувати на ходу. На станції Люботин сірі з платформи знімали на відео камеру поїзд та всіх хто виглядав з вікон і всіх хто вийшов на перон подихати свіжим повітрям. Як тільки ми рушили з Люботина до пункту призначення, нам подзвонили хохли, які вже були в Харкові і попередили, що на пероні нас чекають сірі, але нам вдалося пройти через них незамітними завдяки нашій кмітливості.

Приїхавши до Харкова зустрілись з хохлами, які нас чекали неподалік вокзалу, трохи попоїли і одразу вирушили до стадіо по тікети на матч. По дорозі до стадіо клеїмо стікера та малюємо трафарети. Вже біля стадіону зустрічаємо біля 40-ка хохлів від яких дізнаємося, що тікети будуть лише о 18.00. Тут несподівано одному з хохлів дзвонять харі і запрошують на зустріч і одразу майже всі фани вирушають на місце зустрічі. Приїхавши на мітце зустрічі прочекали їх годину, але вони так і не з’явилися і всі відправились знову до стадіону.

Прибувши до стадіо неподалік гостьового сектору помітили близько сотні фанів ВКДК, одразу взяли курс в їхню сторону, за 10 метрів до зустрічі ця сотня починає рухатись на нас і відбувається слем. За мить кількість хохлів ще трохи збільшується і приймається рішення всім виїзним складом прогулятись навколо стадіону. Йдемо під заряди, місцеві починають потроху відходити від стадіону, відбуваються сутички, хохли знімають трофейні рози тут же їх і спалюють. Атмосфера біля стадіону повністю хохловська: запалюється вроцлав, горять "харьовські" рози, кожен хто викрикує хоча б одне криве слово в сторону Динамо Київ одразу отримує гарного прочухана, хохли веселяться! До місця подій підтягується все більше і більше міліції і в результаті хохлів оточують в кільце. Одразу після того як хохлів оточили сірі місцеві «небезпечні» хлопці стають сміливими і починають щось викрикувати в нашу сторону. В оточенні міліції ніхто не сумував: співали пісні, танцювали, підхоплювали і підспівували пісні, які лунали з колонок біля стадіону. Через деякий час на басі приїжджає «беркут» і гостей Харкова ведуть під гостьовий сектор. Простоявши біля гостьового сектору пів години відчиняють ворота і киян починають запускати на трибуни.


Майже на самому початку весь гостьовий сектор став по торсу. Шиза була чіткою, але іноді виникали різнобої. Після того як рахунок стає 1-2 хохли святкують гол піротехнікою, починаються невеличка сутичка з міліцією, але згодом все швидко владналось. Після фінального свистка одни відважний фанат "хорьвського" металісту неподалік гостьового сектору запалює фаєр і кидає його в сторону хохлів, але влучає в харківську кузьму. Після цього міліція його "в’яже" і виводить в підтрибунне приміщення де його починають лупцювати до такої степені, що він пролежав після цих ударів декілька хвилин без свідомості.


Тримали нас близько 40 хвилин. За цей час один з хохлів дізнався, що серед сірих, які оточували гостьовий сектор є бувший фан металіста, який відкатав 50 виїздів з 1996 року. Йому задають питання: - "как же ты теперь в глаза смотришь своим друзьям с которыми ты ездил на выезда?" - "Да ниче нормально". По його словам він пішов з двіжу в сірі щоб перейти на новий рівень :-), після таких слів всі дуже довго сміялися і ще більше почали з нього "гнати".

На вокзалі кияни заполонили половину сходинок при в ході де чекали на прибуття своїх поїздів та «собаки». Дочекавшись свого потягу, ми одразу зайняли свої місця і полягали спати. Зранку дізналися, що деяких хохлів, які вписалися в потяг висадили. Чудовий виїзд видався!!!

Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 25.04.2024
Всього коментарів: 3
3. Aina   (16.06.2014 20:42)
Your's is a point of view where real inlngliteece shines through.

2. Shafera   (27.06.2012 17:36)
Absolutely first rate and coeppr-bottomed, gentlemen!

1. vvv   (24.10.2010 16:51)
звіт як завжди класний!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz