Звіт: Металург Маріуполь - Динамо Київ 0:0 (28.10.2012) ПЛ Тур 13

До Маріуполя підтримати Великий клуб вирушило близько сотні хохлів. Ми добирались найбільш фанатським видом транспорту - потягом.

По приїзду в Марік,сходили до моря, пообідали, зустрілись з маріками та сходили разом з ними до більярдної, зіграли декілька партій. Час швидко проминув і вже було пора вирушати на стадіон.

Склад на секторі в більшості аж занадто молодіжний, на решітці 7-м лицьовиків, шиза як на мене поганенька. Сектор маріупольців виглядав досить таки ефектно. На початку другого тайму неподалік нашого сектору було помічено склад з  20 чоловік, як потім вияснилось в Маріуполі гостювали кроти. Через деякий час сектор мариків зривається зі своїх місць та біжить  в сторону незваних гостей з Донецька, нетривалий перемах з явною перевагою господарів міста, втручаня беркуту. Гра команди геть розчарувала, невтішний рахунок 0-0. Після матчу до сектору підходить Гусєв на розмову та дякує фанатам за підтримку.

По закінченню на гостьовому нікого не тримають відразу всіх відпускают у місто. Гуляємо містом з надією зустріти донецьких гостей, але після прочухана від маріків, вони мабудь не бажали зустрічі. Вирушаємо на вокзал,сідаємо в собаку і їдемо в Ясинувате. Там сідаємо на потяг до столиці і відправляємся додому. Всім дякую за виїзд,до наступних зустрічей! 88

Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: badboys-fcdk.at.ua : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 19.04.2024
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz