Звіт: Зоря - Динамо 1-2 (19.09.2010)

Привіт Луганськ! Приїхали, що робити? Дивитись в Луганську особливо так і немає на, що. Тому вирішили відвідати стадіон «Авангард» ще зранку - повалялися на природі (газон, природа ніби, теж), позігували, залишили луганським ультрасам привіт в виді стікерів :-), обклеїли тренерську лаву та лаву запасних. Оглянувши стадіон пішли гуляти містом.


Прогулючись по Луганську натрапили на дуже цікавий танк, потім дізнались, що це танк Mark V – британський важкий танк часів першої світової війни. Нам розповіли, що таких танків всього 6-ть в світі залишилось: один в Англії, один в Австралії, однин в Росії, ще один в Харкові і 2 в Луганську.

Всі трохи зголодніли і ми вирішили піти поїсти піци та відпочити і набратися сил перед матчем. Відпочивши та поївши попрямували до стадіону бо скоро вже мав починатися матч.


Вхід для гостей був безкоштовний. На секторі було присутньо біля 60-ти хохлів і звична для таких виїздів банерна лінія на решітках. Спочатку шизіли не дуже добре, а вже після пропущеного голу шиза стала кращою і до кінця матчу так і шизіли на пристойному рівні, як для такої кількості. Не дивлячись на перемогу 1-2 гра повне г.!

Після матчу ще прогулялися по місту, нічого особливого, але відчуття розслабленості не покидало ні на секунду.

Далі сіли в потяг і додому. Прощавай Луганськ, прощавай антитрабловий виїзд!

Звіт: badboys-fcdk.at.ua : : : Фото: badboys-fcdk.at.ua, ukrultras.com : : : Джерело: badboys-fcdk.at.ua : : : Дата: 19.04.2024
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Логін:
Пароль:

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

Д4 Ультрас ULTRAS.ORG.UA УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua www.ultras.lviv.ua BBR ultras group Відео УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" від V.D.






Украинская Баннерная Сеть
| BAD BOYS | © 2009 - 2012 | Використання матеріалів сайту дозволяється лише за наявності лінку на badboys-fcdk.at.ua |
Адміністрація сайту не несе відповідальності за публікації на сайті.

Створення безкоштовного дизайну Пиши українською Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Хостинг від uCoz